Little Greene Archieven - Emente

Engelse topkwaliteit. Kleurenkaart gemaakt in samenwerking met English Heritage. Colours of England.

Foundation

Foundation

Foundation

Calcimine verf

Calcimine verf

Met Calcimine®, de duurzame kalkverf van Emente, strekt de natuur zich uit in uw interieur. Ontdek hoe.

Calcimine®-verf van Emente

De mens grijpt al duizenden jaren naar kalk om te bouwen en te decoreren – vaak met prachtige resultaten. Die traditie schenkt Emente een nieuw elan met zijn kalkverf Calcimine®.

Calcimine® bevat twee hoofdbestanddelen: water en kalk. Daarmee is het de meest ecologische verf in het Emente-gamma. Met onze kalkverf strekt de natuur zich uit in uw interieur. Zo bezorgt Calcimine® u een warme en eigenzinnige afwerking, in een gezonde atmosfeer.

Tijdloze touch
Calcimine
® is een verf die leeft en ademt. Een verf om te bewonderen en te voelen, door haar onnavolgbare kleurschakeringen en matte, zacht ogende oppervlak. Dat maakt de kalkverf van Emente tot een gedroomd product voor historische en landelijke gebouwen – en voor elk interieur dat verlangt naar een tijdloze touch.

Gemoedsrust en feilloze resultaten
U brengt Calcimine
® eenvoudig aan met een kwast op alle minerale ondergronden: beton, pleisterwerk, metselwerk, … Bovendien gaat u er meteen mee aan de slag. Want Calcimine® is een natte kalkverf: u krijgt ze getint én vloeibaar. Niet in poedervorm.

Dat werkt stukken aangenamer: u hoeft niet eerst poeder met water en pigmenten te mengen. En u hoeft zich ook niet te haasten omdat de verf al begint uit te harden. Calcimine® garandeert u zo minder afval, meer tijd en meer gemoedsrust. Met uiteindelijk een feilloos eindresultaat.

Vlot twee lagen in één dag
Calcimine
® verleidt u nog op andere vlakken. Zo is de kalkverf:

  • volledig reukloos
  • goed bestand tegen schimmelvorming
  • zeer snel droog, waardoor u vlot twee lagen in één dag aanbrengt

Ontdek alle technische details en gebruiksadviezen in de Calcimine®-fiche.

Over blikken en kleuren
Calcimine
® is beschikbaar in het wit en in alle lichte en middenkleuren van de Archive Collection. Bij Emente vindt u blikken van 20 l en 5 l.

Een eigenzinnige look voor uw interieur? Ontdek Calcimine® bij Emente.