Kleurenkaart - Emente

Onze kleurenkaart

Bevlogen kleurexperts

Ons kleurenpalet staat op een eenzame hoogte. We koppelen dan ook het beste van onze familiale ambacht aan de modernste technologieën. Handmatig mengen? Beproefde procedés hanteren? Schandelijk vergeten pigmenten opdiepen? Daar zweren we bij. Waaraan Emente niet meedoet: kleuren kopiëren en handelen in trendkleuren. Dat botst met onze visie. U merkt het: Emente is fanatiek bezig met kleuren. Maar ook het milieu houdt ons bezig. Zo zijn onze verven watergedragen. Bevatten ze nauwelijks sporen van metalen. En strijkt u ze gemakkelijk uit, waardoor u minder verf verbruikt.

De details

Voor Emente is verf meer dan zomaar kleurstof. Het betekent wel: pigmenten bewonderen en kleuren ervaren, texturen voelen en diep geraakt worden. Want verf en kleuren sieren uw leefwereld. Ze tonen wie u bent en u kunt er uw wilde fantasieën in kwijt …Ons kleurenpalet moet voldoen aan uw allerhoogste verwachtingen. Comfort en doordringende pracht? Dáár ligt onze focus. Ook op deze kleurkaart. Neem ze gratis mee en laat u meenemen op een trip naar het onverwachte. Dat zijn onze unieke, huisgemaakte verven.

Kom met ons praten over je interieurdromen

Wij ontvangen je graag voor kleur en interieur advies. Gratis in onze showroom, tegen vergoeding op locatie.
De Gerlachekaai 15, 2000 Antwerpen, België
U kan bij Emente straatparkeren of de parking Steendonk om de hoek gebruiken. De parkeerbeperkingen van het historisch centrum gelden niet op de Gerlachekaai.

Maandag: winkel gesloten / bezoek op afspraak mogelijk

Dinsdag – vrijdag: 9u30-12u & 13u-17u30

Zaterdag: 10u-13u